Hlavní obsah

O mužství představitele Harryho Poterra se bude starat ochranka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BROADWAY

Daniel Radcliffe (18), či spíše jeho intimní partie, budou při jeho premiéře na Broadway předmětem zvláštní ochrany. Herec známý rolí Harryho Pottera se totiž během hry "Equus" svléká do naha a majitelé divadla se bojí, že by se návštěvníci mohli snažit do divadla propašovat fotoaparáty.

Foto: Profimedia.cz

Daniel Radcliffe se sám přiznává, že je z newyorkského debutu hodně nervózní.

Článek

K pašování fotoaparátů došlo už při premiéře hry v londýnském West Endu. V New Yorku se teď na ochranu jeho soukromí instaluje zvláštní zařízení.

"Když se ta hra začala hrát v Británii, některé příliš nadšené fanynky do divadla propašovaly fotoaparáty, aby si Daniela na jevišti vyfotily nahého. Všechny chtěly fotky, které by mohly ukázat známým a dát na internet. V New Yorku se budeme snažit ochranku posílit," řekl reportérům listu Daily Star jeden z organizátorů.

Ti uvažují i o zesílení ochranky u vchodu na jeviště, aby mohli zaručit, že Daniel Radcliffe bude moci vcházet a odcházet, aniž by se na něj vrhaly davy. Daniel se sám přiznává, že je z newyorkského debutu hodně nervózní.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám