Hlavní obsah

Rus se vrátil po propité noci domů s nožem v zádech a šel spát

Novinky, jky

Když se Rus Jurij Lajlin vrátil domů po jedné propité noci, tak se jeho manželce dostalo velmi nemilého překvapení, její muž měl totiž nůž v zádech. Pikantní je, že 53letému muži vrazil nůž do zad jeho kamarád, když spolu hráli obdobu ruské rulety. Informoval o tom web Sky News.

Článek

Podivná hra zahrnující hráče pijící vodku, tancování okolo stolu a člověka se zakrytým zrakem málem skončila tragicky. Hra vypadala asi tak, že jeden z mužů stál u stolu se šátkem přes oči a v určitých časových intervalech před sebe bodnul nožem. Zbylí muži tancovali okolo stolu, pili panáky vodky ze skleniček na stole a doufali, že zrovna oni nebudou ti "vyvolení", kterým přistane ostří v páteři.

Lajlin uvedl, že než dorazil domů, tak necítil vůbec žádnou bolest: "Měli jsme pár vodek a vybavuji si, že jsme hráli nějaké hloupé hry a někdo přinesl velký nůž. Přišel jsem domů, šel spát jako vždy a pak už mě jen probudil řev mé manželky. Pak jsem si teprve začal uvědomovat, co se stalo," řekl Lajlin.

Podle doktorů měl muž zabodnutý nůž asi deset centimetrů hluboko, naštěstí ale minul životně důležité orgány. "Alkohol, který vypil, musel zřejmě zapůsobit jako anestetikum, jinak by musel trpět obrovskými bolestmi," uvedl jeden z doktorů.

Další z hráčů, který Lajlinovi zranění způsobil, se již sám přihlásil na policii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám