Hlavní obsah

Nehoda při natáčení: Aston Martin agenta 007 skončil v jezeře

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Pokud někdo sledoval sobotní natáčení snímku Quantum of Solace, tedy dalšího příběhu Jamese Bonda, tak si možná myslel, že pád luxusního vozu Aston Martin do italského jezera Lago di Garda byl záměr. Nebyl.

Článek

Jen zázrakem neskončila honička na úzké silnici okolo jezera Lago di Garda katastrofou. Auto v hodnotě 4,7 miliónu korun totiž skončilo v jezeře i s devětadvacetiletým kaskadérem, který auto řídil. Fraser Dunn vyvázl z nehody jen se šokem a drobnými zraněními, černý Aston Martin dopadl o poznání hůře.

Kaskadér z hrůzné nehody vyvázl jen s lehkými zraněními.

Britský tisk okamžitě přispěchal s nadpisy parodujícími názvy bondovských filmů jako například místo Die another day (přeložen jako Dnes neumírej, přesný překlad je Zemři v jiný den) pojmenovali novináři nový snímek Dry another day (Uschni v jiný den).

Jeřáb vytahuje automobil z jezera.

Celá nehoda se udála během natáčení nového snímku Jamese Bonda Quantum of Solace, ve kterém hraje hlavní roli opět Daniel Craig. Nový film byl pojmenován po příběhu, jehož autorem je stvořitel Jamese Bonda. Příběh vyšel poprvé v roce 1960.

Reklama

Výběr článků

Načítám