Hlavní obsah

Justin Timberlake a Britney Spearsová to dali opět dohromady

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Britney Spearsová a Justin Timberlake se po šesti letech a třech týdnech dali znova dohromady. Od rozchodu v roce 2002 spolu neprohodili snad jediné slovo, ale zpěvák minulý týden kontaktoval otce své bývalé přítelkyně a domluvil se s ním na hudební spolupráci. Timberlake, Spearsová a producent Timbaland ještě letos vydají hip-hopový singl.

Článek

O hudební spolupráci bývalých expartnerů usiloval právě producent Timbaland, který stojí za vznikem řady velkých hitů poslední doby. Jenže loni nebyla Britney vůbec schopná normálně fungovat a většinu času trávila bojůvkami s bývalým manželem Kevinem Federlinem či novináři.

„Musí mít tým. Potřebuje se s Justinem opět pustit do nahrávání. Místo toho se nafoukla a řekla mi: Kašlu na Tebe, jdi někam, nikoho nepotřebuju!´“ tvrdil nedávno sedmadvacetiletý Timbaland.

Justin teď s Britney budou společně psát text, zatímco Timbaland se vrhne na produkci a skládání hudby. „Justin chce pomoci Britney a tímto způsobem se to snaží všem dokázat, že se o ni zajímá, včetně její rodiny, se kterou si je velmi blízký,“ uvedl Timberlakův kamarád pro magazín Now.

Zpěvák kontaktoval právě otce Jamieho Spearse, který je soudně určen poručníkem pro všechny finance i pracovní závazky Britney. Z Justinova nápadu je nadšený, ale bude muset pro projekt nadchnout také svou dceru. Ta totiž nemůže Timberlakovi zapomenout, když po rozchodu s ní vydal singl Cry Me A River, v němž zpívá o tom, jak ho Britney podváděla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám