Hlavní obsah

V Praze je vystaven náhrdelník s diamanty za 240 miliónů

Právo, mer

Z New Yorku dorazil do Prahy jeden z nejdražších šperků na světě. Ve čtvrtek 17. dubna odpoledne byl slavnostně odhalen šperk s diamanty o hmotnosti 149,7 karátů. Má hodnotu zhruba patnácti miliónů dolarů (asi 240 miliónů korun). K vidění bude do 22. dubna v době od 9 do 21 hodin v Paláci Flóra.

Článek

Jeden z nejdražších diamantů na světě do ČR dovezla firma Lev Leviev Diamonds z New Yorku.

Nádherný náhrdelník z nejtvrdšího minerálu, který je nejvíce ceněným drahým kamenem, je umístěný ve speciálně zabezpečené vitríně ve třetím patře a chrání ho statní muži. Po krátkém pobytu v Praze opět poputuje do Ameriky.

Nádherné šperky a krásné ženy patří k sobě. Také misska Renata Langmannová a playmate Vlaďka Erbová byly luxusně ozdobeny.foto: Michaela Feuereislová

Show s cenami pro zákazníky

Vystavení exkluzivního šperku odstartovalo třítýdenní oslavy nákupního centra, kterými návštěvníky provedou známé osobnosti jako Mahulena Bočanová a Iva Kubelková nebo kapela Tam-Tam Orchestra. Ta svými exotickými rytmy roztančí zákazníky paláce.

Příchozí čekají různé akce v podobě módních, tanečních a kadeřnických show a již tradiční hlasování o nejoblíbenější obchod.

Reklama

Výběr článků

Načítám