Hlavní obsah

Romance prince Charlese a Camilly je v troskách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Svatba nemusí vždy znamenat šťastný konec příběhu. Anglický korunní princ Charles (59) a jeho druhá manželka Camilla, vévodkyně z Cornwallu (60), jsou toho příkladem. Minulou středu oslavili třetí výročí sňatku, ale svědkové z jejich okolí potvrzují, že nemine jediný den bez hádek.

Foto: Profimedia.cz

Princ Charles se svou manželkou Camillou

Článek

Jablkem sváru je především Charlesův hektický životní styl. "Camilla se dostala do životní fáze, kdy chce být především v klidu, doma s manželem," říká nejmenovaný člen královské domácnosti.

"Charles ale naopak stále zvyšuje své pracovní tempo a s Camillou se téměř nevidí. Nebere ohledy ani na její zdraví, ani zájmy. Ona by chtěla večer sedět s drinkem doma u krbu, on chce, aby se s ním účastnila náročného oficiálního programu."

Královská idyla tedy netrvala dlouho a Camille se naplnily nejčernější obavy. Už kdysi odmítla Charlesovu žádost o ruku s tím, že nechce být "členem královské rodiny na plný úvazek", nyní s touto realitou musí denně bojovat.

Ona je unavená, jeho to nezajímá

Camilla hodně vzpomíná na svého prvního manžela Andrewa Parker-Bowlese. "Měl pro ni víc pochopení a respektu," dodává nejmenovaný zdroj.

"Charles si stěžuje, že ji nezajímá ta reprezentační stránka jejich vztahu a nebaví ji být stále dokonalou hostitelkou při oficiálních akcích v jejich sídle Highgrove. Není divu, je z toho už unavená, ale Charlese to nezajímá."

Camilla také nemá příliš v oblibě princovy intelektuálské přátele, jsou podle ní příliš nudní. V současné době je pár na dvoutýdenní dovolené ve Skotsku. Je otázka, jestli společný pobyt manželství posílí, nebo bude naopak dalším z příslovečných hřebíků do jeho rakve.

Reklama

Související články

Královna nepustí Camillu na mši za Dianu

Vévodkyně z Cornwallu Camilla Parkerová-Bowlesová, manželka britského následníka trůnu prince Charlese, se nezúčastní páteční vzpomínkové mše u příležitosti...

Výběr článků

Načítám