Hlavní obsah

Australský magazín pro pány nabízí soutěž o plně hrazený rozvod

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SYDNEY

Nejdřív čtenářům nabídl soutěž o zvětšení poprsí a teď australský magazín pro pány Zoo Weekly znovu sází na šok - vyhlásil nové soutěžní zadání, v němž se dá vyhrát plně hrazený rozvod.

Foto: Profimedia.cz

Když manželství nevyjde, zbývá spousta dalších možností.

Článek

Zoo Weekly vyzývá muže, aby vysvětlili, proč právě oni si zaslouží zaplatit rozvod se svou partnerkou. Magazín slibuje, že se o vítěze zcela postará, a to od uhrazení soudních výdajů až po seznámení onoho "šťastlivce" s novou ženou. Uvedla to dnes australská tisková agentura AAP.

"Jde o to, že se pokusíme toho šťastného chlápka dostat zpátky do oběhu a dát ho dohromady s nějakými příhodnými partnerkami, aby si užil," říká šéfredaktor časopisu Paul Merrill.

"Když manželství nevyjde, tak je to vždycky smutné, ale ještě mnohem smutnější je být uvázaný pod střechou s někým, kdo vás podvedl s vaším nejlepším kamarádem nebo tak něco. Takže doufáme, že tímhle povzbudíme lidi, aby si uvědomili, že šlápli vedle a nezůstávali v té mizérii dalších čtyřicet let," dodává.

Loni se soutěžilo o prsa

Na dotaz, jestli nemůže být soutěž vnímána jako povzbuzování rozvodovosti, Merrill jen mává rukou. "Člověk by musel být pěkný hlupák, kdyby se zúčastnil soutěže, kde může vyhrát rozvod, pokud je šťastně ženatý."

Zoo Weekly vyvolal v loňském roce vlnu kritiky především od plastických chirurgů a odborníků, když vyhlásil soutěž, v němž mohl výherce pro svou partnerku získat operativní zvětšení poprsí tím, že do redakce poslal fotografie jejího výstřihu. Soutěž kritici označili za neetickou, nevhodnou a nechutnou.

Reklama

Související články

Ve Vídni vypukne rozvodový veletrh

První světový rozvodový veletrh vypukne na konci října ve Vídni. Po rakouské metropoli přijde na řadu Linec a Štýrský Hradec, kde všude se odborníci budou...

Rozvod přes internet? V Americe běžná věc

Internet nemusí sloužit jen k nákupu pizzy, stahování hudby a filmů. Na Floridě je možné se přes něj také rozvést. Stačí odpovědět na několik otázek, vyplnit...

Výběr článků

Načítám