Hlavní obsah

V Itálii žije obří šestnáctikilový kocour Orazio přezdívaný Garfield

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Orazio nevypadá jako jakýkoliv jiný kocour, který pouze popíjí mléko a sem tam si dá kousek ryby. Orazio vypadá jakoby právě spořádal krávu a ještě lasagne navrch. Momentálně ve svých třech letech váží něco přes 16 kilogramů.

Článek

Jak říká jeho majitelka Laura Santarelliová, Orazio je do jídla úplný fanatik. Ona sama se prý už delší dobu snaží o to, aby kocour aspoň o něco zhubnul, ale nedaří se jí to. Říká ale, že to přes veškerý Oraziův odpor se o to bude pokoušet i nadále.

"Už mám obrovské problémy s tím, abych ho vůbec unesla a to už není v pořádku," konstatovala Santarelliová, která žije v italském městečku Eupilio.

Orazio se neostýchá o přísun jídla pořádně bojovat. Pokud by se během večeře jedna z dalších pěti koček, které žena vlastní, pokusila Oraziovi něco z večeře ujíst, tak by prý neskončila dobře. "Následky by byly katastrofální," směje se jeho majitelka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám