Hlavní obsah

Ivana Trumpová se na Floridě znovu vdala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PALM BEACH

Americká podnikatelka českého původu Ivana Trumpová se v sobotu večer v Palm Beach na Floridě znovu vdala. Jejím čtvrtým manželem se stal v luxusním letovisku Mar-a-Lago Ital Rossano Rubicondi. Svatby v Mar-o-Lago, které patří jejímu exmanželovi a realitnímu magnátovi Donaldu Trumpovi, se zúčastnilo na 500 svatebních hostů. Byl mezi nimi i Trump, s nímž je rozvedena od roku 1990.

Foto: Profimedia.cz

Ivana Trumpová a Rossano Rubicondi

Článek

Tentokrát se svatby Ivany Trumpové zúčastnili i jejich dva synové a dcera Ivanka, která šla za družičku. Obřad řídila Trumpova sestra, soudkyně Maryanne Trumpová Barryová.

Devětapadesátiletá Trumpová a šestatřicetiletý herec Rubicondi jsou spolu asi šest let a zasnoubili se v září, řekla mluvčí Trumpové.

Podle serveru People.com měla rodačka ze Zlína svatební diamantový prsten za milion dolarů a šaty v pastelově růžové a zlaté. Čokoládový svatební dort vysoký tří metry byl dovezen z Německa, orchestr o 24 členech dorazil z Paříže.

Mezi hosty byli například Rick a Kathy Hiltonovi, rodiče Paris Hiltonové či zpěvák Neil Sedaka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám