Hlavní obsah

Trumpová se loučila se svobodou

Právo, aa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MIAMI

Ivana Trumpová (59), která se v sobotu má vdát za Rossana Rubicondiho (35), uspořádala v Miami ve čtvrtek rozloučení se svobodou. Mezi několika desítkami hostů byla i tenistka Ája Vrzáňová a lékař a spisovatel Jiří Lamberk.

Článek

„Bylo to velkolepé a honosné, všichni Trumpovi jsou velmi sympatičtí,“ řekl Právu Lamberk. Nejmladší syn Trumpové Erik, který jako by otci z oka vypadl, se prý Lamberkovi přiznal, že z češtiny zná několik neslušných slov, jeho sestra Ivanka však stejnou otázku decentně přešla úsměvem.

Oslava formou večeře a tance se konala v domě Louise a Stephena Kornfeldových v Delray Beach na břehu moře. Podávaly se mořské plody, různé saláty, jehněčí kotlety a argentinská paella.

Ivana Trumpová, která přišla až po večeři, byla v zelenomodré dlouhé róbě. „Byla celá rozechvělá, jako by se vdávala poprvé,“ poznamenal Lamberk na adresu hostitelky s tím, že odešla ještě před zahájením tance. Její nastávající na party chyběl, údajně pořádal samostatnou rozlučku se svobodou.

Reklama

Výběr článků

Načítám