Hlavní obsah

Paris Hiltonová přespala v hodinovém hotelu

– LIVERPOOL

Rodina Hiltonů sice dodržuje jakési nepsané pravidlo, že při cestách po světě nikdy nespí ve vlastních hotelích, přesto se její členové ubytovávají většinou v luxusních konkurenčních podnicích. Ne tak Paris Hiltonová. Ta totiž se svým přítelem Benjim Maddenem během pobytu v Liverpoolu přespávala v levném hotelu uprostřed čtvrti plné prostitutek.

Foto: Šimková Veronika, ČTK

Paris Hiltonová se svým přítelem Benjim Maddenem.

Článek

Hotel je neblaze proslulý tím, že si to v něm rozdávají přes den i po nocích osamělí byznysmeni s tamními lehkými děvami. Paris společně s milencem, kterého doprovází na celém turné kapely Good Charlotte a s nímž navštívila i Prahu, přijela do hotelu v zabláceném range roveru a objednali si jednolůžkový pokoj, v přepočtu za patnáct set korun na noc.

„Byli jsme v šoku, když Paris vešla do dveří. Není běžné, že by se u nás ubytovávali hollywoodské celebrity,“ řekl novinářům jeden ze zaměstnanců hotelu, který si přál zůstat v anonymitě. „Chvíli se zdrželi na pokoji, pak si šli dát na bar drink. Jakmile je obstoupil dav fanoušků žadonících o autogram, Benji povolal ochranku, která lidi z baru vytlačila.“

Jeden z návštěvníků hotelu, jednadvacetiletý Ali Williams, měl dokonce příležitost pobýt s Paris chvíli téměř sám.

„Paris je velmi tichá. Přijela s Benjim, a když jsem ji požádal o autogram, řekla, že si chce nejprve vybalit. Do hotelu dorazila ve svých typických slunečních brýlích. Kolem deváté večer odjela a o půlnoci byla zpátky. A kupodivu se pak se mnou nechala vyfotit a také mi dala autogram. Jakmile byla s Benjim, neustále se drželi za ruku,“ prozradil Williams.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám