"Během víkendu máme zcela plno až pětkrát během dne," řekl majitel Michael Mack a dodal: "Lidé si to užívají, je to pro ně zážitek."

Stoly v restauraci jsou vybaveny dotykovými displeji, které zákazníci využívají k odeslání žádostí přímo do kuchyně, která se nachází nad nimi. Kuchaři připraví jejich objednávky a poté pokrmy umístí na kolejnicový systém, který je díky síle gravitace dopraví až k zákazníkům.

Otevře i druhou podobnou restauraci

Michael Mack dostal nápad plně zautomatizovat restauraci již před deseti lety, kdy v jeden večer nestíhali obsluhovat všechny hosty během večírku. Svůj systém si nechal patentovat a netrvalo dlouho a již o něj projevily zájem některé zahraniční restaurace stejně tak jako některé světové řetězce fast food občerstvení.

"Lidé se dočkají lepšího servisu, jídla a komfortu za méně peněz. Je to totiž celé efektivnější. Teď už máme v plánu jen příští rok otevřít v Německu druhou podobnou restauraci," řekl Mack.