Hlavní obsah

Zesnulý Kanaďan "zmeškal" vlastní pohřeb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OTTAWA

Svůj vlastní pohřeb zmeškal jeden zesnulý Kanaďan, protože jeho ostatky "nestihly" letecké spojení mezi Montrealem a provincií New Foundland, kde měl být pohřben. Smuteční obřad se uskutečnil bez mrtvého.

Článek

Dennis Hamilton zemřel minulý týden v západokanadské provincii Alberta. Rakev s jeho ostatky měla cestovat do provincie New Foundland. Švagrová zesnulého ale tvrdí, že pracovníci letiště rakev vytáhli z nákladního prostoru letadla, aby udělali místo pro zavazadla. Příbuzní byli rozčileni, když se dozvěděli, že rakev nebude přivezena včas.

"Nemohou přece nechat našeho drahého v Montrealu celou noc s omluvou, že to může počkat," řekla televizi CBC švagrová zesnulého Judy Hamiltonová. "Že potřebovali místo pro zavazadla? To je přeci nepřijatelné," dodala. Mluvčí společnosti Air Canada Peter Fitzpatrick toto tvrzení odmítl a vysvětlil, že přeprava rakve se opozdila kvůli zpoždění jednoho letu na letišti v Montrealu.

Rakev cestovala na trase Edmonton - Montreal, potom Montreal - New Foundland. "První let byl ale zpožděn a zesnulý zmeškal navazující linku," řekl Fitzpatrick. "Doprava rakve tak, bohužel, zabrala více času, než bychom si přáli," dodal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám