Hlavní obsah

První lékař stanovil Kylie Minogue špatnou diagnózu, nepoznal rakovinu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CANBERRA

Australská zpěvačka Kylie Minogue v americké televizní talkshow prozradila, že lékař, kterého vyhledala jako prvního kvůli zdravotním problémům, stanovil špatnou diagnózu a nerozpoznal, že má rakovinu prsu. Minogue ale věřila svému instinktu a navštívila dalšího lékaře. Na jaře 2005 pak oznámila, že touto chorobou trpí.

Článek

"To, že má někdo bílý plášť a používá velké lékařské nástroje, ještě nutně neznamená, že má pravdu," prohlásila devětatřicetiletá popová hvězda při televizní besedě s moderátorkou Ellen DeGeneresovou.

Minogue varovala ostatní ženy, že je třeba řídit se vlastní intuicí. "A pokud máte jakékoliv pochybnosti, znovu se vraťte," prohlásila.

Dodala ještě, že poté, co ji odborník ujistil, že je naprosto zdravá, pokračovala ve svém koncertním turné Showgirl Tour.

To ale musela nakonec po správné diagnóze a kvůli operaci, jíž se podrobila v Melbourne, zrušit. Následovala chemoterapie v Paříži, kde žil její tehdejší přítel, francouzský herec Olivier Martinez. Na koncertní podium se vrátila v listopadu 2006.

Minogue, která se během dvacetileté kariéry proslavila nejen zpěvem, ale i svým sexy zjevem, vystoupí během evropského koncertního turné 12. května také v Praze.

Zpěvačka prý slyšela i o jiných případech žen, jimž lékař mylně řekl, že všechno je v naprostém pořádku. "Neříkám to proto, abych děsila lidi, ale je to prostě fakt," uvedla.

Ženy více dbají o prevenci

Krátce poté, co lékaři diagnostikovali u zpěvačky rakovinu, zaznamenali odborníci, že ženy více dbají na prevenci.

Loni v listopadu vydala Minogue nové album nazvané X.

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie Minogue má rakovinu prsu

Lékaři u australské zpěvačky Kylie Minogue objevili rakovinu prsu, která je podle nich v počáteční fázi. Kvůli dalším vyšetřením musela odložit své koncertní...

Kylie Minogue: boj s rakovinou bude dlouhý

Australská zpěvačka Kylie Minogue poděkovala fanouškům za podporu, kteoru jí vyjádřili v době její nedávné operace kvůli rakovině prsu. Zároveň podotkla,...

Kylie Minogue se zotavuje ve Francii

Australská zpěvačka Kylie Minogue, která bojuje s rakovinou prsu, nyní odpočívá ve Francii. Zotavuje se tam z operace, kterou podstoupila v květnu. Informoval...

Výběr článků

Načítám