Hlavní obsah

Britney Spearsová chystá turné, má si vydělat 1,6 miliardy korun

LOS ANGELES

Britney Spearsové se zřejmě blýská na lepší časy. Problémová zpěvačka totiž jedná o velkolepém comebackovém turné, za které by měla inkasovat sto miliónů dolarů, v přepočtu tedy zhruba 1,6 miliardy korun. Šestadvacetiletá Britney se nyní pokouší zoufale vrátit na scénu a jednou provždy se odříznout od nepříliš slavné minulosti.

Foto: Profimedia.cz

Britney Spearsová v dobách, kdy vypadala k světu.

Článek

Podle nejmenovaného zdroje z Millennium Dance Complex interpretka hitu Toxic již začala na štědře honorované turné cvičit. Společnost BMG potvrdila, že zpěvačka skutečně chystá comeback.

"Britney od základů mění svůj život. Konečně se začala opět naplno věnovat kariéře,“ uvedl zaměstnanec BMG, který si nepřátel zveřejnit jméno. Od katastrofálního loňského vystoupení na MTV Video Music Awards se toho prý u Britney mnoho změnilo.

"Neuvěřitelně na sobě dře. Už se nechce nikdy takhle ztrapnit. Britney je poslední týdny k nepoznání a celý svět z ní padne na zadek,“ dodal nejmenovaný zdroj.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová byla zbavena svéprávnosti

Britney Spearsová (26), kterou brzy ráno 31. ledna odvezla z jejího domu sanitka, je v nemocnici pro duševně choré na základě amerického paragrafu 5150, který...

Výběr článků

Načítám