Hlavní obsah

Vdova žaluje prostitutky za smrt manžela při sexu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ANTVERPY

Vdova po zámožném belgickém podnikateli se rozhodla vydělat na smrti svého muže. Ten totiž v osmatřiceti podlehl infarktu srdce, jež mu přivodily dvě prostitutky při bizarních sexuálních hrátkách. Muž žádal ženy, aby při sexu využily jeho vánoční dárek – speciální hračku produkující elektrické výboje.

Článek

Jenže směs sexu, elektřiny a zdravotního stavu byla časovanou bombou, která vyústila v rozsáhlý infarkt srdce. Vdova je přesvědčena, že za smrt chotě mohou prostitutky a hodlá z nich u soudu jako odškodné vytřískat dohromady v přepočtu něco kolem 35 miliónů korun.

Podnikatel si objednal u prostitutek zvláštní službu, při níž se konzumovalo kvalitní šampaňské a také droga extáze. Zaplatil za ni v přepočtu zhruba 65 tisíc korun. Právník Yvan Naessens je přesvědčen, že prostitutky jsou viny z toho, že muže neodradily od rizikového chování, tedy konzumace alkoholu a drog, ačkoli viděly, že mu není příliš dobře.

Zástupce žalující tvrdí, že sexuální profesionálky měly odmítnout elektrické šoky, které způsobily infarkt. Právní bitka proběhne u soudu v Antverpách.

Reklama

Výběr článků

Načítám