Hlavní obsah

Kouzelník Kožíšek vyčaroval policistku v latexovém kostýmu

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavnostní večer, kdy se v tiskárnách Branaldi křtil nový tiskový stroj, okořenil kouzelník Pavel Kožíšek se svou pomocnicí Martinou Poulíčkovou. Celý večer probíhal za účasti moderátora Pavla Anděla. Volný čas v pauzách vyplnila zpěvačka a herečka Olga Lounová, známá ze seriálu Ošklivka Katka, kde hraje jednu z hlavních postav – sekretářku.

Článek

Po krátkém představení nového ofsetového stroje, který je jediný svého druhu v ČR, se pozvaní mohli těšit na první kouzla od Pavla Kožíška a jeho asistentky. Pavel Kožíšek představil několik velmi akčních kouzel. Například útěk z krabice, kam byla půvabná Martina Poulíčková umístěna celá svázaná a vylezla převlečená a bez pout, navíc v policejním latexovém kostýmku, který upoutal všechny přítomné pány.

Kouzelnické duo vystřídala zpěvačka a herečka, sexy blondýnka Olga Lounová, která zazpívala písničky nejenom ze svého repertoáru. Shlédnout tuto začínající zpěvačku bylo možné až do semifinále hudební soutěže X Factor. Dále nepostoupila pouze z důvodu své „velké profesionality“, jak řekla její patronka Gábina Osvaldová. Většina televizních diváků si ji ale nyní propojí s novým seriálem Ošklivka Katka.

Menší problém nastal v době přípitku a křtu nového stroje KBA Rapida 162a. Pavel Anděl sice donesl pro všechny zúčastněné skleničky na přípitek, zapomněl však na šampaňské. Vše musel napravit Pavel Kožíšek, který po krátkém kouzlu dal vše do pořádku a křest mohl začít.

Reklama

Výběr článků

Načítám