Hlavní obsah

Přichází Zuzana Belohorcová do Česka lovit boháče?

PRAHA

Odchodu moderátorky Zuzany Belohorcové z erotického pořadu Láskanie slovenské televize Markíza do podobně laděného Peříčka na Nově bude pravděpodobně nejvíce želet slovenský bulvár. Zato český se má podle všeho na co těšit. Zuzana vede pestrý život a z jejích vztahů s bohatými podnikateli žil slovenský bulvár dlouho. Uloví nějakého boháče i v České republice?

Článek

Podle slovenských bulvárních deníků měla Zuzana Belohorcová několik vztahů s bohatými a navíc ženatými muži. Jedním z nich byl podnikatel Jozef Vajda. "Jožkovo manželství už bylo narušené ještě dřív, než jsme se poznali," reagovala na otázku, zda necítí vinu za rozvrácení Vajdova manželství.

Po Vajdovi chodila Belohorcová se známým bratislavským podnikatelem Romanem Deákem, který byl také ženatý. "Když jsem se s ním poznala, byl už v rozvodovém řízení," uvedla Zuzana, která s ním prý dokonce i chystala svatbu. Deák však byl svými kamarády zavražděn a mladá žena zůstala nějakou dobu sama, psala na svých internetových stránkách v roce 1999 televize Markíza.

Později měla sedmadvacetiletá kráska asi roční vztah s jedním z nejvlivnějších a nejbohatších slovenských finančníků, Markom Dospivom (34). "S Markem jsme se spolu nikdy nenudili. Je to velmi milý a pozorný mladý muž. Tvrdě pracuje, je galantní a má vkus nejen na výběr auta," prohlásila v únoru 2002 v deníku Nový čas Belohorcová narážejíc na Dospivův automobil Ferrari Maranello 575.

Luxusní milenka je v současnosti sama

Později, už jako moderátorka erotického pořadu Láskanie měla poměr s Jozefem Svobodou, který je slovenskými médii spojován s podvětím. Ten Zuzaně prý koupil dva byty (v Bratislavě a v Praze) a tři luxusní vozy: VW New Beetle, Mercedes SLK 500, který nechala napsat na svého otce, a BMW, který je napsán na její matku.

V současné době je oficiálně sama, ale média už začala spekulovat o jejím vztahu s někým z managementu televize Nova. Zlí jazykové dokonce spekulují, že do České republiky odchází nejenom proto, že ji Nova přeplatila, ale také, aby si zde našla přítele. Ona sama k tomu řekla: "Možná ho najdu v Praze, možná ne. Jdu tam v první řadě pracovat, ne lovit muže."

Peříčko ve slovenštině - prý je erotičtější

V pořadu Peříčko nahradí jeho dosavadní moderátorku Zuzanu Pavličovou, která z televize odchází po aféře se zveřejněnými pornografickými fotografiemi. Ona sama svůj odchod zdůvodňuje nabídkou moderování erotického pořadu pro německou televizi ZDF a v poslední době dokonce i nabídkou z Markízy na post uvolněný právě Zuzanou Belohorcovou.

Slovenka bude Peříčko moderovat ve své mateřštině. Dramaturgové Novy se domnívají, že je erotičtější. Belohorcová má pořadu údajně vrátit lehkost "peříčka", což je poloha, ve které měl být pořad od začátku koncipován. Z ní se však - zejména během působení Soni Polonyové - brzy vymanil a stal se daleko tvrdším. 

Anketa

Podaří se Belohorcové zvednout úroveň Peříčka?
ano
37,9 %
ne
62,1 %
Celkem hlasovalo 124 čtenářů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám