Hlavní obsah

Svatba Ivany Trumpové s mladým zajíčkem je už za rohem

NEW YORK

V sobotu 12. dubna se jedna z nejúspěšnějších českých žen všech dob dostane opět pod čepec. Podnikatelka a někdejší členka československého lyžařského olympijského týmu Ivana Trumpová (59) si bere krasavce Rossana Rubicondiho (35), přestože věkový rozdíl v tomto případě přímo bije do očí.

Článek

"Ve věkovém rozdíku nevidím žádný problém," řekla rozzářená Ivana Trumpová a dodala: "Spíš on by měl přemýšlet, jak se vyrovná s mou nekonečnou energií."

Bývalá manželka amerického stavebního magnáta Donalda Trumpa se na svůj velký den velmi pečlivě připravuje. Zatímco mnohé ženy už další sňatky neprožívají s takovým nadšením, Ivana se o nic nenechá ochudit a svůj velký den plánuje v opravdu velkém stylu.

Obří svatební dort přiletí letadlem z Německa a Ivana má připravených hned sedmero slavnostních rób, s nimiž bude pečlivě sladěné i oblečení svatebčanů. Zlatem zdobené pozvánky upozornily muže, aby se dostavili v bílých oblecích, dámy si mají obléci večerní róby v pastelových barvách.

Party v klubu Donalda Trumpa

Obřad a velkolepá párty se odehraje v Palm Beach. "To je můj oblíbený kus Ameriky," vysvětluje Ivana.

"Mám tam svůj dům. Ale svatbu budeme mít v klubu Mar-a-lago, který patří Donaldovi. Je tam ohromný taneční sál, kam se všichni vejdeme. Bude nás totiž hodně. Hned první den, kdy jsem začala psát seznam hostů, došla jsem k osmi stům lidí. A to bude ještě hrát třicetičlenný orchestr, budu mít patnáct družiček a nepočítám veškerý potřebný personál."

S organizací obřadu pomáhala Ivaně její dcera, modelka Ivanka (26). Ona sama půjde ve žlutém. "Proč? Vybrala tu barvu moje máma a je to její svatba, takže je šéf," prohlásila na vysvětlenou. Ženich do příprav moc mluvit nemohl, už proto, že jak připouští i nevěsta a její rodina, "nemá ani cent". Tentokrát zkrátka platí nevěsta.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám