Hlavní obsah

Muže spícího v popelnici málem rozdrtili spolu s odpadky

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Všeho s mírou - to by mělo platit i pro alkoholové radovánky. Sedmadvacetiletý William Bowen z městečka Muncie v americkém státě Indiana to přehnal s nočním pitím a následně si ustlal v jedné z popelnic. Jen velkým štěstím unikl smrti, když by ho popeláři během několika vteřin stlačili spolu s ostatními odpadky.

Článek

Mladík se probudil v útrobách popelářského vozu. Všude kolem sebe měl odpadky a podivné zvuky mu dávaly jasně najevo, že by se v popelářském autě zřejmě jen tak bez potíží nepovozil. Řidič se totiž chystal právě vysypané odpadky do jeho vozu stlačit, aby zabíraly co nejméně místa. V ten moment uslyšel ovšem obrovský křik.

"Když vzhlédl řidič na vrchol vozu, spatřil tam muže, který se dostával ven z odpadků," řekl Larry Green, který má v rámci popelářské firmy na starost bezpečnost. Muž prý jen stále opakoval, že mu je zima.

"Ten pán byl opravdu ještě pořádně pod parou. Jsem jen rád, že to dopadlo takhle. Lepší najít v kontejneru tělo, které mluví, než mrtvolu," řekl Green. Sám William Bowen prý netuší, jak se do popelnice dostal. Poslední věc, kterou si pamatuje je prý to, že se opíjel s několika kamarády asi do tří do rána, pak už má "okno".

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám