Hlavní obsah

Madonna zazpívá Like A Virgin za půl miliardy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Madonna je připravená zazpívat hity jako Holiday nebo Like A Virgin za předpokladu, že jí za to někdo zaplatí třicet miliónů dolarů, v přepočtu bezmála půl miliardy korun. Zpěvačka to řekla v rozhovoru pro newyorskou rozhlasovou stanici Z100-FM.

Článek

„Nejsem si jistá, jestli ještě někdy zazpívám Holiday nebo Like A Virgin. Nemůžu říct. Snad jen za předpokladu, že mi za to někdo zaplatí třicet miliónů dolarů nebo tak něco,“ prozradila Madonna, která prý musí odmítat nabídky ruských oligarchů, kteří ji chtějí na svatbách, narozeninách a firemních večírcích.

Madonna se rozpovídala i o tom, jak opíchává své známé a přátele injekcemi s vitaminem B12. „Pracovali jsme s Justinem Timberlakem na mém novém albu nonstop několik dnů a kdo by měl energii na to být zavřený tolik hodin ve studiu? Hlavně musím říct, že jsem neviděla jeho zadek. Nemělo to s ním nic společného. Přísahám, že jsem mu nedávala injekci, abych zahlédla jeho pozadí,“ napráskala devětačtyřicetiletá zpěvačka, která 29. dubna vydá album Hard Candy.

Madonna se v rozhovoru také zastala Britney Spearsové, když řekla, že udělá vše pro to, aby jí pomohla z problémů. „Vždycky jsem měla Britney ráda. Cvičím u jejích písniček pilatek a dance aerobik,“ řekla během pátečního rozhovoru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám