Hlavní obsah

Na svatbě Forda a Flockhartové bude vařit Jamie Oliver

– LONDÝN

Britský kuchař Jamie Oliver se stal miláčkem hollywoodských celebrit. Mistr světové kuchyně, který proslul mj. vařením v rouše Adamově, tak možná připraví svatební hostinu Harrisonu Fordovi a Calistě Flockhartové. Ti se chtějí po šesti letech vztahu vzít letos v červenci.

Článek

Ford prý dlouho nechtěl o svatbě ani slyšet, protože mu manželství už dvakrát nevyšlo. Podle Jennifer Anistonové se však prý budou nakonec brát v Kalifornii letos v červenci a hostinu jim připraví právě Jamie Oliver.

„Harrison a Calista mluvili o svých plánech s Jennifer. Ta jim řekla, že jí Jamie uvařil několik skutečně skvělých jídel, a Calista se jí zeptala, jak by si mohla jeho kulinářské služby zajistit,“ prozradil zdroj blízký Anistonové britskému listu The Sun.

Nejslavnější šéfkuchař

Oliver patří mezi nejslavnější britské šéfkuchaře. Populární je však i za hranicemi své země, v níž dokázal zreformovat školní stravování.

Jeho ozdravný a pestrý jídelníček se prvně setkal s vlnou nevole, ale Britové si prý nakonec na jeho chutnější a zdravější varianty zvykli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám