Hlavní obsah

Pamela Andersonová se chce znovu rozvést

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední krok k ukončení manželství s Rickem Salomonem udělala herečka Pamela Andersonová, když u soudu v Los Angeles podala oficiální žádost o rozvod. Důvodem rozchodu, který svět showbyznysu nijak zvlášť nepřekvapil, jsou podle bývalé hvězdy seriálu Pobřežní hlídka "nepřekonatelné rozpory", píše zpravodajský server BBC News.

Článek

Andersonová a Salomon se vzali vloni v říjnu, ale rozešli se už o osm týdnů později. Pro čtyřicetiletou Andersonovou to bylo už třetí manželství - jejími předchozími partnery byli hudebník Kid Rock a bubeník Tommy Lee.

Potřetí ženatý je i stejně starý Salomon. Syn bývalého výkonného viceprezidenta filmové společnosti Warner Brothers měl v letech 1995 až 2000 za ženu dabérku Elizabeth Dailyovou, s níž má dvě dcery. Známý ale začal být až díky devítiměsíčnímu manželství s herečkou Shannen Dohertyovou, kterou proslavila role Brendy v seriálu Beverly Hills 90210.

Dohertyovou si vzal v roce 2002, ale manželství bylo zrušeno poté, co Shannen zjistila, že její manžel udržuje paralelní vztah s dědičkou hotelového impéria Paris Hiltonovou. Poslední kapkou pro ni byla velmi explicitní nahrávka sexuálních hrátek mezi Salomonem a Hiltonovou, která se v roce 2003 objevila na internetu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám