Hlavní obsah

Vicemiss Putnářová: válku přes média s vítězkou nepovedu

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na chatu Novinek se I. vicemiss ČR Zuzana Putnářová vyjádřila mimo jiné i k neshodám s Miss ČR Zuzanou Jandovou. Celou situaci se snažila spíše uklidnit, když uvedla, že přestože novou Miss ČR nebude zřejmě moci respektovat, tak s ní jistě nehodlá vést válku přes média.

Foto: Lukáš Táborský, Právo

První vicemiss Zuzana Putnářová (vpravo) a druhá vicemiss Kristýna Lebedová během on-line chatu se čtenáři Novinek.cz

Článek

"Čau holky, myslíte si, že je pořadí předem dohodnuté," ptal se jeden ze čtenářů. Zatímco II. vicemiss Kristýna Lebedová odpověděla, že si myslí, že není, Zuzana Putnářová byla diplomatická, ale neodpověděla přímo: "Těžko říct, co rozhoduje o konečném pořadí, je to vždy názor mnoha lidí, a ty se různí."

Zuzana Putnářováfoto: Právo/Lukáš Táborský

Bulvár a pomluvy budou dívky pronásledovat zřejmě celý rok. Jak se k tomu vicemiss Putnářová staví? "Je to určitě velmi nepříjemné, ale asi se tomu člověk v této situaci nevyhne. Je potřeba se proti tomu nějak obrnit a vnímat, že jsou okolo lidé, kteří vás mají rádi takovou, jaká jste a budou stát za vámi, ať bulvár napíše jakýkoliv výmysl. Myslím si, že inteligentní lidé to buď nečtou, nebo tomu nevěnují pozornost," domnívá se I. vicemiss.

Vztahy na jednu noc? Spíše ne

"Neuznávám jednonoční vztahy, pokud má člověk partnera. A pokud ne, je to jen jeho věc," mínila Kristýna Lebedová.

Kristýna Lebedováfoto: Právo/Lukáš Táborský

"Nemůžu to odsoudit, záleží hodně na tom, v jaké situaci člověk je a jaké okolnosti a vlivy v tu chvíli působí. Někdy ty pudy mohou převládnout, i když by neměly, pokud má člověk pevný vztah. Rozhodně však neuznávám takové ty diskotékové záležitosti," uvedla k tématu vztahů na jednu noc Zuzana Putnářová.

Přes média ne

A otevřený boj mezi Miss ČR Zuzanou Jandovou a I. vicemiss Zuzanou Putnářovou? "Se Zuzkou se vzájemně nerespektujeme a asi to není člověk, kterého bych si vážila, ale pokud ji budu chtít něco sdělit, tak to udělám osobně. Nevidím důvod, proč by něco takového a mnohdy i bezdůvodného mělo probíhat přes média. Mrzí mě, že ona to vidí jinak," reagovala I. vicemiss.

Nezbývá než doufat, že si vítězky své vztahy aspoň trochu urovnají. Koneckonců, musí vedle sebe vydržet přinejmenším na pracovních akcích celý rok.

Anketa

Která z dívek se vám líbí více?
Zuzana Putnářová
54,1 %
Kristýna Lebedová
45,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 5516 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Novou Miss České republiky je Zuzana Jandová

Novou Miss České republiky se v sobotu stala Zuzana Jandová. Vyhrála jubilejní XX. finále nejprestižnější české soutěže krásy, které proběhlo v brněnském...

Výběr článků

Načítám