Hlavní obsah

Halle Berryová porodila holčičku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Hollywoodská kráska Halle Berryová se stala maminkou. V neděli v Los Angeles porodila holčičku, kterou počala s mladším přítelem Gabrielem Aubrym. Jednačtyřicetiletá kráska trpí vážnou formou diabetu a dlouho měla potíže s početím. Celé těhotenství se musela přísně hlídat, aby plod donosila.

Článek

„Matce i dítěti se daří výborně,“ vzkázal magazínu People hereččin tiskový zástupce. Dívenku počala se svým o devět let mladším přítelem Gabrielem Aubrym, známým modelem. Potkala se s ním při focení kampaně pro módní dům Versace v listopadu 2005, když byla tváří značky.

Těhotenství potvrdila hvězda filmu Ples příšer v září minulého roku, kdy byla ve třetím měsíci. Halle po dítěti toužila dlouho, ale ani v jednom ze dvou manželství se jí počít nepodařilo.

David Justice, s nímž žila v letech 1992 až 1997, stejně jako Eric Benét, manžel v letech 2001 až 2005, ji podváděl. Poté snědá kráska prohlašovala, že potřetí do stejné instituce nevstoupí a stane se svobodnou matkou. Otce nalezla právě v mladším hezounovi Aubrym.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám