Hlavní obsah

VIDEO: Vítězky Miss ČR letěly z Brna do Prahy luxusním letadlem

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Místo toho, aby si vítězky jubilejního dvacátého ročníku soutěže krásy Miss ČR v neděli po náročném finále odpočinuly, celé dopoledne dávaly novinářům rozhovory a fotily se na hlavní stránky různých časopisů. Po rychle snězené polévce se přesunuly na brněnské letiště, ze kterého letěly s firmou Aerotaxi luxusním osobním letadlem zpět do Prahy.

Miss v letadleVideo: Jakub Kynčl, Novinky

 
Článek

"Tímhle letíme do Prahy? Hustý," ozvalo se z chumlu čtyř dívek, které v soutěži Miss ČR 2008 uspěly. Na brněnském letišti na ně totiž čekal majitel firmy Aerotaxi, Karel Holoubek, se strojem Beechcraft BE-350 a posádkou.

Missky mezi piloty a podnikatelem Karlem Holoubkem (vpravo) krátce po přistání.foto: Novinky/Jakub Kynčl

Letadlo, které pojme nejvýše 11 osob se záhy vzneslo do výše pěti kilometrů a během 35 minut doletělo na pražské vojenské letiště Kbely.

V letadle vládla skvělá atmosféra.foto: Novinky/Jakub Kynčl

Finalistky byly z letu doslova nadšené. "Jaký byl let? Bombaaaa," řekla nová Miss ČR Zuzana Jandová a smála se. Ostatní dívky jen přikyvovaly.

Reklama

Související témata:

Související články

Novou Miss České republiky je Zuzana Jandová

Novou Miss České republiky se v sobotu stala Zuzana Jandová. Vyhrála jubilejní XX. finále nejprestižnější české soutěže krásy, které proběhlo v brněnském...

Výběr článků

Načítám