Hlavní obsah

Sázkaři na triumfu Jandové vydělali, chtěli sázet i statisíce

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Na vítězství Zuzany Jandové v soutěži Miss ČR vydělalo zřejmě mnoho sázkařů. Některé sázky jdou označit za nestandardní.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Díky vítězství Zuzany Jandové vydělalo mnoho sázkařů.

Článek

„Vzhledem k loňské zkušenosti s Kateřinou Sokolovou, kdy jsme na této události prodělali, jsme raději letos z preventivních důvodů omezili vklady na vítězku. Nicméně se minulý týden snažili někteří klienti vsadit na výhru Jandové statisíce korun, což jsme nepovolili. Nejprve jsme snížili kurz na 1,1 (na začátku soutěže měla kurz 6). Den před finále jsme kurz opět povýšili na 2, neboť se objevilo i několik vyšších sázek na Zuzanu Putnářovou,“ řekl Novinkám hlavní bookmaker společnosti Synot Tip Pavel Krejčí.

„Nicméně po zvýšení kurzu začaly přibývat sázky na Jandovou, tak jsme stanovili konečný kurz na 1,5. Z hlediska bezpečnosti jsme dovolili přijmout sázky na Jandovou jen v celkové výši 80 000 Kč. Na Putnářovou pak v celkové výši 40 000 Kč. Nicméně naše celková ztráta na této události by neměla přesáhnout 100 tisíc korun. O vítězce Miss se pravděpodobně nerozhoduje ve finálovém večeru, ale už předem, což dokumentuje konečné pořadí: 1. Jandová, 2. Putnářová,“ spekuloval pro Novinky Krejčí.

Bookmaker Pavel Krejčí řekl, že napříště tato kancelář už pravděpodobně kurzy na soutěž Miss ČR vypisovat nebude. Synot Tip byl letos jedinou českou sázkovou kanceláří, který na Miss ČR vypsala kurzy. Tipsport, Fortuna ani Chance tuto událost do své nabídky nezařadily.

Reklama

Související články

Novou Miss České republiky je Zuzana Jandová

Novou Miss České republiky se v sobotu stala Zuzana Jandová. Vyhrála jubilejní XX. finále nejprestižnější české soutěže krásy, které proběhlo v brněnském...

Výběr článků

Načítám