Hlavní obsah

Ďábla Agátu Hanychovou odehnal z postele Zdeněk Podhůrský

Právo, vm

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V jedné posteli se tento týden ocitla rebelka Agáta Hanychová s podstatně starším mužem. A s kým že to zhřešila? S hercem, moderátorem, malířem a muzikantem Zdeňkem Podhůrským. Ten se totiž inspiroval pohádkou z dětství a točil klip k ústřední písničce, kterou bude mít na svém cédéčku Mene Tekel. Sám si v něm zahrál právě s misskou a modelkou Agátou Hanychovou.

Foto: Michaela Feuereislová, Právo

Klip se natáčel v soukromém bytě kamaráda a tato scéna je o nekomunikování mezi ženou a mužem.

Článek

Videoklip, který si Podhůrský produkuje a napsal k němu scénář, hudbu i slova, mu natočil režisér František Brabec. Bylo to poprvé a prý i naposled, kdy sáhnul po videokameře. Je totiž vyznavačem klasické techniky. A do video natáčení se pustil kvůli Podhůrskému.

Ďáblice Agáta

Ženou, která v klipu „saje“ krev svému partnerovi, je modelka Agáta Hanychová. Ta se cítila v posteli se spolužákem své mámy Veroniky Žilkové trochu zvláštně. Na starší chlapy rozhodně není, ale líbil se jí vtipný text. A do role zapadla dobře. I když nepatří k ženám, které by tahaly z mužů peníze, jak se o tom zpívá v písni. Nicméně, díky Mene Tekel se Agáta dostala do pekla.

Žena ďábel – Agáta Hanychová se líčí, vyráží na dámskou jízdu a tak za chvíli z ní bude vamp.foto: Právo/Michaela Feuereislová

Zatímco ve skutečnosti modelka žije s přítelem odpovídajícím jejímu věku, Podhůrský chodí se slečnou ještě o něco mladší, než je ona. „Agátu jsem si vybral, protože je hodně výrazná. Dovede být milá, atraktivní i potvora, takže jsem na ni myslel odpočátku a nezklamal jsem se,“ řekl pro Novinky Zdeněk Podhůrský.

Mohl za to Kašpárek

„V dětství jsem viděl loutkovou pohádku Matěje Kopeckého, kde Kašpárek zaháněl ďábla slovy Mene Tekel. Já tím v písničce a klipu vyháním ze svého života ženu, které mám už dost,“ řekl Novinkám herec. „Ale může to být klidně i o vyhánění muže ze života ženy. Je to prostě o tom, kdo komu pije krev.“

Agáta nabourala Zdeňkovi Podhůrskému auto, takže odhazuje klíče od něčeho, co už nepotřebuje...foto: Právo/Michaela Feuereislová

Klip v těchto dnech stříhá, aby byl připravený na apríla pro křest CD do Lucerna Music baru. Tam ho se svou skupinou Underhill (tak Podhůrskému přezdívali spolužáci na střední škole –– jako podhůří) a s hosty uvede do života.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám