Hlavní obsah

Na otcův pohřeb pozval v rámci sázky striptérku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TCHAJ-PCHEJ

Erotický kabaret připomínal pohřeb 103 let starého Cchaje Ťin-laje, který se uskutečnil na Tchaj-Wanu. Jeho syn totiž vyjma bohaté květinové výzdoby zařídil k obřadu také striptérku, která před rakví afotografií zesnulého deset minut kroutila svým pozadím. Nebožtíkův syn Cchaj Žuej-kung zaplatil za vystoupení v přepočtu více než dva a půl tisíce korun. Dostál tak sázce, kterou s otcem před lety uzavřel.

Foto: Profimedia.cz

Když se objevila u rakve polonahá žena, mnoho lidí nechápalo, co se děje.

Článek

Před mnoha lety muž svému otci slíbil, že pokud se dožije více než sta let, nad rakví mu na poslední cestě zatančí vnadná mladá dívka. Cchaj Ťin-laj zemřel při pochodu ze své vsi do blízkého města, kde chtěl vhodit do hlasovací urny svůj volební lístek. Jenže jeho 103 let staré tělo nápor teplého počasí už nevydrželo.

V obci se těšil velké úctě, byl nejstarším občanem a jeho potomstvo tam čítá více než sto jedinců. Není divu, celý život měl velký zájem o krásné dívky a sex.

"Objížděl celý ostrov se svými přáteli, aby navštěvoval taková vystoupení,“ prozradil Cchaj Žuej-kung o vášni svého otce pro striptýz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám