Hlavní obsah

Taťána Kuchařová má už slavnostní šaty i náramek za statisíce

– PRAHA
Právo, Novinky, jky, vm

Miss ČR 2006 Taťána Kuchařová, která se pyšní také titulem Miss World, měla v úterý pořádně napilno. Nejdříve si dopoledne "plácla" s generálním manažerem firmy Klenoty Aurum Rony Lori, jejíž tváří se pohledná dívka stala. Jen o několik hodin později si již v butiku módní návrhářky Hany Havelkové zkoušela šaty, které bude mít v sobotu na slavnostním XX. finále Miss ČR.

Foto: Michaela Feuereislová, Právo

Generální manažer Klenotů Aurum připjal nejkrásnější ženě světa briliantový náramek.

Článek

V úterý dopoledne v hotelu InterContinental si slavnostně s Kuchařovou připil generální manažer firmy pan Rony Lori. Nejkrásnější žena světa dostala od izraelského podnikatele náramek, jenž zdobí brilianty o váze 7,5 karátu.

Katalog firmy, který Kuchařová pokřtila, fotila Lucie Robinson a jeho vznik provázela podle slov fotografky spousta extrémů. Například se hrálo v únoru v ulicích Prahy na léto.

Raději kámen

Miss Kuchařová nemůže mít kvůli focení na svém těle žádný šperk nastálo. Jako vůbec první dostala od rodičů asi v pěti letech náušničky. Pak později ji babička věnovala krásnou zlatou sadu – prstýnek, náušnice a přívěsek.

Kolekce šperků v katalogu pro jaro a léto 2008 byla v úterý pokřtěna s novou tváří – Taťánou Kuchařovou.foto: Právo/Michaela Feuereislová

„Nepotrpím si na drahé šperky, záleží na příležitosti, kam se chystám,“ řekla Kuchařová. Raději než šperky u sebe vždycky nosí talisman - kameny.

Odpoledne zkouška šatů

V pět odpoledne se pak Kuchařová dostavila na zkoušku šatů do butiku módní návrhářky Hany Havelkové. Poslední šaty, které navrhovala její oblíbená návrhářka, ve kterých předávala korunku Miss World, byly černé.

"Chtěla jsem nyní změnu, něco luxusního, něco jako hollywoodskou róbu, jestli to nezní příliš nadneseně. Dvacátý ročník Miss ČR je něco výjimečného a chtěla jsem, aby tomu odpovídaly i mé šaty," řekla Novinkám po zkoušce šatů Kuchařová.

Taťána Kuchařová v šatech, které na sobě bude mít při finále Miss ČR.foto: Novinky/Jakub Kynčl

Zajímalo nás také, zda má Taťána Kuchařová jasno, kterým třem finalistkám se budou po sobotě vyjímat na hlavě korunky. "Mám své tři jasné favoritky. Nevím ale ještě, v jakém pořadí. Mohu jen říci, že je v trojici jak dívka s tmavými vlasy, tak i se světlými, více ale neřeknu," dodala s úsměvem Kuchařová.

Reklama

Související články

OBRAZEM: Kuchařová předváděla v Praze Diora

Modely zimní sezóny 2008 představila luxusní značka Dior v pražských Žlutých lázních. V oblečení této světoznámé francouzské značky se předvedla i česká...

Výběr článků

Načítám