Hlavní obsah

Miss Veronika Pompeová je bez přítele

– PRAHA
Novinky, Jakub Kynčl

Těžkou zatěžkávací zkoušku v podobě vztahu na dálku neuneslo partnerství druhé nejkrásnější dívky roku 2007 Veroniky Pompeové a jejího pětadvacetiletého, dnes již expřítele Viktora. Přestože se oba snažili vztah udržet, po vzájemné dohodě se před krátkou dobou rozešli.

Článek

Přestože se dávaly Veroničinu vztahu ze všech tří úspěšných finalistek největší šance, náročný rok nepřestál.

Miss ČR Kateřina Sokolová a II. vicemiss Veronika Chmelířová se se svými tehdejšími protějšky rozešly poměrně záhy, šestiletý vztah Veroniky Pompeové ale držel dlouhou dobu i po vyhlášení výsledků a spuštění velkého koloběhu, který pro úspěšné finalistky následuje.

Vztahu se stalo osudným časté odloučení. Veronika Pompeová studuje, pracuje a má stále ještě mnoho povinností v rámci soutěže Miss ČR, zejména pak v Praze. Přítel Viktor závodně běhá na lyžích a v rámci svého nabitého programu často jezdí závodit mimo Českou republiku. Pár se viděl jen velmi málo a to také nakonec celé partnerství ukončilo.

Veronika Pompeová tráví svůj volný s oblibou v přírodě.foto: Miss ČR

"Bylo to náročné mít vztah na dálku. Snažili jsme se oba, ale nakonec jsme se dohodli na kompromisu. Dali jsme si svobodu s tím, že se nebudeme navzájem trápit," řekla Novinkám Veronika Pompeová. Náhradu za svého přítele dle svých slov nemá a ani zatím nikterak aktivně nehledá, nechává tomu volný průběh.

Pomáhá s mnoha charitativními a neziskovými projekty

Svůj čas v posledních měsících Veronika stále více věnuje charitativním projektům a pomoci potřebným lidem. Před třemi týdny například navštívila Miss Sympatie a I. vicemiss Chráněné bydlení Jeseník.

Veronika Pompeová s dívkami účastnícími se projektu Chráněné bydlení Jeseník.

Chráněné bydlení vzniklo v rámci projektu spolufinancovaného Evropskou Unií a je určeno dívkám ve věku 14-18 let, kterým byla ne vlastní vinou nařízena ústavní výchova. Tohoto projektu se účastní čtyři dívky, kterým Veronika předávala zkušenosti ze soutěží, na kterých bojovala a zodpovídala jejich dotazy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám