Hlavní obsah

Pohřešovaní manželé dorazili na tiskovku o svém zmizení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MELBOURNE

Naprosto v šoku byl jeden postarší australský manželský pár po návratu z prázdnin, když ve svém domě nalezl policisty, kteří zde pořádali tiskovou konferenci k případu jejich podezřelého zmizení. Informovala o tom agentura AP. Doktor William Ostell a jeho žena Heather se neplánovaně rozhodli vzít si během australských svátků dovolenou a vyrazit na výlet k jezeru Entrance.

Foto: Bohuslav Borovička, Právo

Hledalo je celé město, oni si nicnetušíc užívali klidu na pláži.

Článek

Neinformovali o tom jednu ze svých dcer, která poté nalezla jejich dům na předměstí Melbourne nezamčený, jejich auto pryč a psa doma samotného. Zalarmovala proto policii a nahlásila zmizení svých rodičů.

Policisté z oddělení vražd uspořádali na domnělém místě činu tiskovou konferenci, aby média informovali o případu a požádali je o pomoc v pátrání po zmizelém páru. Jaké bylo jejich překvapení, když pohřešovaní manželé v tu chvíli dorazili do svého domu. Heather Ostellová pak vysvětlila reportérům, že se spontánně rozhodli vzít si s manželem dovolenou a nebyli schopni zastihnout svou dceru na telefonu.

"Chtěli jsme jen vyrazit pryč z města a na chvilku si odpočinout," řekla Ostellová. O svém výletě ale informovali druhou dceru i své sousedy, kteří se měli postarat o psa. Dveře do domu zapomněli při odjezdu zamknout jen náhodou a navíc si zapomněli vzít nabíječku do mobilního telefonu. "Za nezamčené dveře může můj manžel. Normálně dbáme na zabezpečení domu," řekla Ostellová.

Při návratu prý byli manželé v šoku a prohlásili, že se omlouvají za problémy, které dceři i ostatním způsobili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám