Hlavní obsah

OBRAZEM: Petra Němcová propaguje sexy spodní prádlo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MONTREAL

Česká topmodelka Petra Němcová nepřestává šokovat. V nové reklamní kampani na spodní prádlo značky Tres Jolie dokazuje, že má stále co ukazovat. Pro kanadskou značku nafotila vskutku žhavou sérii snímků. Němcovou si v Kanadě oblíbili. Jeden z největších tamních výrobců spodního prádla La Senza si ji „předplatil“ na několik let dopředu.

Článek

Pro Petru Němcovou to mimo jiné znamená, že se musí promenádovat na veřejnosti pouze ve spodním prádle této značky. Zda ho měla i na večírku po předávání Oscarů, kde se poprvé objevila po boku hollywoodského herce Seana Penna, se světoznámá modelka zdráhá prozradit.

Petra Němcová v prádle La Senza se slušivou čepičkou. Foto: Famous

Petra Němcová v něžném prádelku.

Petra Němcová si udržuje skvělou postavu.

Petra Němcová v černém prádle La Senza. Foto: Famous

Topmodelka je nyní k vidění v každém druhém časopise a na billboardech. Je tváří mnoha oděvních značek a také šampaňského Be Fabulous Gold vinařského gigantu Moët & Chandon. Celá ve zlatém tónu, na zlatém sofa pózovala rodačka z Karviné loni v září v Madridu se sklenicemi šumivého moku v ruce.

Anketa

Líbí se vám Petra Němcová v novém prádle?
Ano
89,7 %
Ne
10,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 5391 čtenářů.

Reklama

Související články

Petra Němcová ráda předvádí sexy prádlo

Modelka Petra Němcová přiznala, že na rozdíl od některých jiných kolegyň ji baví focení sexy prádla. Petra je nyní tváří kampaně na značkové spodní prádlo...

Výběr článků

Načítám