Hlavní obsah

Mladík ucítil na operačním stole mrtvou krysu a utekl

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Devatenáctiletý mladík z britského hrabství Hertfordshire odmítl provedení operace kolene poté, co mu jeden z operatérů, kteří mu měli operaci provádět, řekl, že příčinou zápachu, který v operačním sále cítil, by mohla být mrtvá krysa. Andrew Cowper urychleně odešel z místnosti poté, co se mu jeden ze specialistů omluvil za zápach a začal ho ujišťovat, že kolegové už se pokoušeli mrtvou krysu najít.

Článek

Andrew Cowper čekal na důležitou operaci kolene celých 11 měsíců. "Doktor mi řekl, že zápach nepředstavuje žádné zdravotní riziko, ale já jsem byl prostě vyděšený. Zeptal jsem se ho, zda by na mém místě u operaci podstoupil, on se na mě podíval a řekl, že ne. V ten moment jsem se rozhodl a operace byla u konce ještě předtím, než začala," řekl mladík deníku The Sun.

"Pokud tam byla jedna mrtvá krysa, mohly tam být klidně další hnijící blízko," dodal znechuceně Cowper. Mrtvá krysa byla nakonec opravdu nalezena ve střeše jiné části nemocnice, poměrně daleko od operačních sálů.

Mladík z Welwyn Garden City si poškodil křížové kolenní vazy při fotbalovém zápase. Mluvčí městské nemocnice Queen Elizabeth II uvedl, že už zařídili mladíkovi náhradní termín operace.

Reklama

Výběr článků

Načítám