Hlavní obsah

Syn nestíhal hodinu tenisu, otec ho tam dopravil letadlem

Novinky, jky
CHICAGO

Američan se dostal do potíží poté, co přistál se svým osobním letadlem na golfovém hřišti, protože jeho syn nestíhal tenisový trénink a on se rozhodl, že ho na něj dopraví expres. Robert Kadera přistál se strojem Piper PA-16 Clipper nedaleko sedmé jamky golfového resortu Marriott Lincolnshire Resort v Chicagu.

Článek

V rozhovoru pro místní rozhlasovou stanici uznal, že měl nejdříve požádat o povolení. "Syn měl zpoždění na lekci tenisu. Dopravní provoz v neděli je tu opravdu silný. Golfové hřiště mělo dostatek místa na přistání a je jen přes ulici od místa, kde se syn učí hrát tenis. Proto to bylo na přistání ideální místo," řekl Kadera

Muž si nemyslí, že by svým podivným přistáním ohrozil veřejnou bezpečnost. "Opravdu si to nemyslím. Nikdo tam zrovna golf nehrál, vždyť tam bylo třicet centimetrů sněhu," uvedl Kadera.

Místní policie informovala o tom, že obdržela od lidí několik nouzových volání během chvil, kdy se letadlo snažilo na golfovém hřišti přistát. Když dorazili policisté na místo, Robert Kadera již stál se svým synem u letadla.

"Ten kluk tam stál s taškou tenisových míčků a párem náhradních bot a otec vedle něj," řekl šéf tamější policie Randy Melvin. Případ vyjma policie prošetřuje i Federální letecká správa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám