Hlavní obsah

S heslem "Nechte lásku zemřít" pomáhá lidem

Novinky, jky
PEKING

Cupidem postaveným na hlavu je Číňan známý jako pan Čche. Zatímco Cupid pomáhal dávat páry dohromady, pan Čche je pomáhá rozdělit. Tvrdí, že jeho klienti většinou nemají kuráž, aby se se svým protějškem rozešli tváří v tvář, a tak jim v tom začal pomáhat.

Článek

Od té doby, co před rokem spustil pan Čche své služby, úspěšně již rozešel sedm párů. "Pokud se rozejdou naživo, oba se mohou dostat pod vliv emocí a začít jednat zcela nelogicky," řekl večerníku Liaošeng.

"Já mohu tu informaci přinést klidně a jasně, přiměji oba v tom páru, aby se už nesnažili zachraňovat a šli každý svou cestou dál," uvedl pan Čche, který tvrdí, že za ním chodí s žádostí o pomoc s rozchodem klienti takřka každý den. On si ovšem vybírá, kterým dvojicím pomůže.

"Nepomáhám oddaným dvojicím nebo párům rozhádaným po neshodě ohledně peněz. Stejně tak nepomůžu, když je po mě žádáno, abych lhal," dodal pan Čche.

Za svůj servis si účtuje 124,70 jüanů, tedy asi 340 Kč. Vyslovení této částky totiž připomíná čínskou frázi "Nechte lásku zemřít".

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám