Hlavní obsah

Tomáš Hanák trénuje improvizace

Právo, bož

Už poosmé ovládne obrazovku na Velikonoční pondělí herec Tomáš Hanák. Bude totiž moderovat velký zábavný pořad Kuře slaví deset let, jímž vyvrcholí letošní sbírka Pomozte dětem.

Článek

U moderátorského mikrofonu se vystřídají už tradičně dva páry – Míša Maurerová s Vojtou Kotkem a Marcela Augustová právě s Tomášem Hanákem. „Samozřejmě máme scénář, ale já si z každého vstupu pamatuji tak prvních deset slov. Dál už improvizuji a doufám, že se nějak dostanu k tomu, co jsem měl říct,“ prozradil herec. „A já se pak do toho musím trefit,“ dodala se smíchem jeho moderátorská partnerka.

Žluté kuře s červenobílým záchranným kruhem je symbolem sbírky, kterou společně organizují Česká televize a Nadace rozvoje občanské společnosti.

Cílem jeho narozeninové party bude stejně jako v předchozích ročnících vybrat co nejvíc peněz pro ohrožené a znevýhodněné děti.

V programu se představí mnoho hvězd a exkluzivně vystoupí i osm profesionálních tanečníků z taneční soutěže StarDance. Všichni samozřejmě bez nároku na honorář.

Rosnička Alena Zárybnická a Marcela Augustová (vlevo), která jako jediná moderátorka spolupracuje s Kuřetem od jeho zrození. Foto: PRÁVO/Michaela Feuereislová

Za dobu existence sbírky se už podařilo vybrat 101 miliónů korun, které pomohly 133 tisícům dětí. I tentokrát jí bude věnován celodenní program, jímž nás provede, rovněž už tradičně, rosnička Alena Zárybnická.

Na konto sbírky můžete přispět i vy formou dárcovské textové zprávy DMS KURE na číslo 8777 nejen během Velikonoc, ale po celý rok. Stojí 30 korun, z nichž 27 dostane nadace.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám