Hlavní obsah

Jednadvacetiletý Brit má sedm dětí se sedmi ženami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Jednadvacetiletý nezaměstnaný Keith MacDonald ze severovýchodní Anglie se stal otcem poprvé ve třinácti letech. Ačkoli to s jeho pracovní kariérou vypadá bledě, jako Don Juan boduje. Jeho spermie jsou nadmíru živé a plodné, takže se záhy stane posedmé otcem. Všech sedm potomků počal mladík pokaždé s jinou ženou a v kraji mu proto začali přezdívat "nezodpovědný Romeo".

Článek

MacDonald nepracuje a je závislý na dávkách, z nichž nemůže své početné potomstvo nijak podporovat. Severovýchodní Anglie bojuje s neplánovaným rodičovstvím teenagerů již řadu let. Z celé země se tento region potýká s tímto společenským problémem nejvíc, na každých tisíc dívek mladších osmnácti let tam připadá 52 matek.

Celkový průměr v Anglii je přitom 42. V severovýchodní části země také nemají v oblibě kondomy. Jejich výrobci tam hlásí nejslabší prodeje z celé Británie.

"Moje máma z těch všech dětí není nadšená. Řekla mi, abych si ho nacpal do kalhot a nevytahoval ho z nich,“ prohlásil mladík pro BBC.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám