Hlavní obsah

Pawlovská je patronkou soutěže krásy zralých žen

Právo, bož

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Nejboubelatější česká celebrita Halina Pawlovská převzala patronát nad druhým ročníkem soutěže zralé ženské krásy Pretty Woman ,jenž byl slavnostně zahájen v pondělí v Praze. Pawlowská je ztělesněním tvrzení, že u zralých žen nezáleží na mírách. Každá může být krásná.

Foto: Michaela Feuereislová, Právo

Patronka soutěže Halina Pawlovská se Zorou Jandovou (vlevo) a Hankou Kynychovou (uprostřed)

Článek

Adeptky na titul bude provázet známá publicistka po celou dobu soutěže i při finále, které v listopadu zřejmě odvysílá Česká televize. Klání, určené pro ženy od 27 do 40 let, rozhodně není o teenagerské roztomilosti a nutně modelingových mírách.

Vítězka prvního ročníku Jana Höklová s dcerou Annou foto: Právo/Michaela Feuereislová

Loňská vítězka, čtyřicetiletá Jana Höklová z Brna byla nejstarší soutěžící a při finále jí doma držely palce tři děti: tehdy osmnáctiletá Bára, třináctiletý Matyáš a sedmiměsíční Anička. Přesto vyhrála nejen v přímém přenosu, ale také v hlasování na internetu a v tisku.

„Americká Pretty Woman klofla Gera a získala jeho peníze. Česká Pretty Woman zvládá s elegancí a šarmem všechny krize,“ zarýmovala Pawlovská.

„Americká Pretty Woman klofla Gera a získala jeho peníze. Česká Pretty Woman zvládá s elegancí a šarmem všechny krize,“ zarýmovala Pawlovská.

Soutěž nabízí ženám bez ohledu na vzdělání, profesi, postavu či rodinný stav možnost zvednout si sebevědomí, nahlédnout do trochu jiného světa a uplatnit svou inteligenci a šarm.

Na nové soutěžící se moc těší herečka Zora Jandová. Loni sehrála během slavnostního večera se svým spolužákem z fakulty a moderátorem večera Markem Vašutem scénku na téma bohatý muž na ženění a zlá budoucí tchýně, která měla prověřit reakce adeptek na titul. „Byly výborné, některé mi daly pořádně zabrat,“ zavzpomínala.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám