Hlavní obsah

Němec se z televize dozvěděl, že je nebezpečným mafiánem

Novinky, jky
MNICHOV

Německý realitní agent byl doslova šokován, když zjistil, že ho v televizi popsali jako jednoho z nejhledanějších zločinců celého světa. Frank Amsel z Mnichova zahlédl fotografii sebe a své manželky Edith v tamější verzi pořadu Na stopě a slyšel, že byli popsáni jako hrubý kmotr mafie, který vraždil již od útlého dětství a jeho žena.

Článek

"Neostýchám se říci, že to byl docela šok. Moje žena a já se docela rádi na tento pořad díváme a rozhodně to zanechalo určité následky, jelikož jsem strávil dva dny přesvědčováním sousedů, rodiny a nadřízeného, že nejsem bostonský kmotr, který si mimo jiné odseděl nějaký ten rok v Alcatrazu," řekl šestapadesátiletý Frank Amsel.

FBI vyslala do Německa neprodleně vyšetřovací tým, aby prověřila televizní vysílání, které mělo zobrazit fotografii devětasedmdesátiletého Jamese "Whitey" Bulgera poté, co se vyšetřovatelé domnívali, že se nalézá v Evropě.

Jenže k informacím, o jakého pachatele jde, televize vypustila fotografii manželů Amselových na dovolené v sicilské Taormině. Zatímco si tedy diváci prohlíželi fotografii Franka Amsela a jeho manželky, moderátor říkal: "Whitey Bulger a jeho šestapadesátiletá žena. Oba jsou zřejmě ozbrojení a nebezpeční."

Soused netušil, že má Frank "vedlejšák"

"Jeden můj soused za mnou přišel hned po vysílání s lahví piva a větou, že netušil, že mám vedlejšák. Moje tchýně to pak využila jako výbornou záminku k tomu, aby řekla mé ženě, jaká to byla chyba, že si mě vzala a strávila se mnou uplynulých 30 let," uvedl Amsel.

Sám se domnívá, že vyšetřovatelé stáhli fotografie z jeho dovolené na internetu, kam je umisťoval, aby se na ně mohli podívat jeho známí. Mafián Bulger je stíhán za vydírání, 21 vražd a také to, že je pravděpodobně šéfem jednoho z největších světových drogových kartelů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám