Hlavní obsah

Beckham má třetí nové auto v šesti týdnech

– MADRID

Anglický fotbalista David Beckham utratil 60 tisíc liber (cca 2,58 miliónu korun) za Porsche 911 Targa. Je to už třetí nový automobil, který si pořídil za posledních 6 týdnů, píše britský deník The Sun.

Článek

Dvoudveřový černý sporťák dokáže vystřelit z nuly na stovku za 5,3 sekundy. Je to už třetí vůz s řízením vlevo, který si Beckham pořídil od svého přestupu do španělského týmu Real Madrid.

Kromě Porsche má ještě luxusní Range Rover a od sponzora Realu - automobilky Audi - ještě dostal Audi A8, schopnou jet rychlostí až 260 km/h a se zrychlením z nuly na sto za 6,3 sekundy.

"Pokračuje to dobře. Jistě to ale tímto nekončí. Becks miluje drahá auta. Tímto tempem bude mít za chvíli na každý den v týdnu jiné auto," prohlásil zdroj z Beckhamova okolí.

Porschem jezdil Becks s Posh na rande

Porsche má prý pro Beckhama a jeho ženu Victorii i citový význam. V roce 1997, kdy spolu zpěvačka Spice Girls a hráč Manchester United začali randit, jezdil David v Porsche 911 Carrera v barvě půlnoční modři.

Zatímco se slavný fotbalista ve čtvrtek chlubil novým přírůstkem do svých garáží, jeho žena obíhala Madrid a hledala příhodnou rezidenci pro nový domov. Byla si prý prohlídnout i stejnojmennou vilu - La Victoria.

Manželé s dětmi zatím bydlí v hotelu. Žádný z domů, které si dosud byli prohlédnout, se jim nelíbil natolik, aby si jej zakoupili. "Becks má možná problémy s tím, aby našel místo k bydlení, ale vypadá to, že naopak nemá žádné s tím, aby měl v čem jezdit," dodal zdroj z fotbalistova okolí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám