Hlavní obsah

Dvě missky se zapomněly v Las Vegas, nestihly letadlo

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Pořádný zážitek za sebou mají dvě finalistky soutěže Miss ČR 2008 Zuzana Putnářová a Romana Pavelková. Velká fronta na letišti v Las Vegas je pozdržela natolik, že nestihly letadlo do Atlanty, ze které pak celá skupina letěla do České republiky. Vše naštěstí dopadlo dobře a celá dvanáctka je již bezpečně v České republice.

Článek

Vše začalo tím, že Romana Pavelková na letišti zjistila, že nemá letenku. Ať hledala sebelépe, jejího objevu se nedočkala, a tak vznikla první potíž. Americká bezpečnostní opatření totiž nedovolují znovu vytisknout letenku jakékoliv osobě, přestože mají jasně v databázi, že ji uhradila.

Zástupce cestovní kanceláře Blue Style tak rychle zařizoval náhradní letenky, leč nízká flexibilita pracovníků letiště způsobila, že třiadvacetiletá dívka spolu s další finalistkou, Zuzanou Putnářovou, nestihla letadlo. Výborná angličtina Zuzany Putnářové spojená s diplomatickým umem však pomohla dostat trojici hned do dalšího spoje do Atlanty, přestože pracovníci letiště tvrdili, že v letadle nebude žádné místo.

Štěstím v neštěstí bylo to, že celá výprava čekala v Atlantě na přestup více než čtyři hodiny a mezitím ještě letěl jeden spoj z Las Vegas do Atlanty, který se dívkám podařilo zajistit. Díky tomu pak stihly let z Atlanty do Prahy spolu s celou skupinou, která s nimi celou anabázi prožívala alespoň na dálku.

Byla to noční můra

"Teď už jsem v pohodě, ale na místě jsem z toho byla absolutně vyděšená. Už když jsem zjistila, že nemám letenku, tak jsem z toho nebyla dobrá a když jsem navíc nestihla let, tak to už byla opravdu noční můra," řekla Novinkám Romana Pavelková na palubě letadla mířícího z Atlanty do Prahy.

Zuzana Putnářová si tedy v Las Vegas dokázala, že umí jednat s lidmi a jasně zbylým finalistkám předvedla, že je výborná znalost angličtiny dnes již nutností.

Reklama

Související témata:

Související články

Finalistky Miss ČR: první den v Las Vegas

Za luxusní destinace se platí, a to nejen penězi. Tři hodiny čekání na ruzyňském letišti, deset a čtvrt hodiny dlouhý let do Atlanty, a dalších pět hodin...

Výběr článků

Načítám