Hlavní obsah

Celebrity vyrazily do kasína

Právo, bož
PRAHA

Spousta českých populárních osobností se vydala zkusit štěstí v hazardních hrách. Bez manželky Madlenky vyrazil do společnosti například moderátor Vlasta Korec. Víc než ruleta o ceny ho v Casinu president ale lákaly půvabné hostesky, roznášející nefalšovanou ruskou vodku.

Foto: Michaela Feuereislová, Právo

Vlasta Korec v zajetí krásných dívek.

Článek

„Počkám si na pozdní večer, až se začne hrát o peníze,“ prozradil.

V pražském Casinu President celebrity tentokrát slavily 45. narozeniny šéfa skupiny Maxim Turbulenc Pavla Vohnouta alias Kyklopa. Kromě skvělých pochutinek, lahodného moku a indonéského pokouřeníčka na ně tentokrát čekala i ruleta o lákavé ceny - luxusní hodinky a romantický zájezd do Paříže.

Vítězka rulety Adriena Sobotová s oslavencem Kyklopem (vpravo) a Danem Vali.foto: Právo/Michaela Feuereislová

Hlavní cenu si „vytočila“ Adriena Sobotová, půvabná manželka známého herce a komika Luďka Soboty. V kasinu se to tentokrát hemžilo i potomky celebrit. Oslavence doprovodila manželka s dcerou, exotická tanečnice Anife Vyskočilová zase dorazila se sestrou a synem.

Zdeněk Srstka s manželkou Alenou.foto: Právo/Michaela Feuereislová

Hazardu propadl i známý kaskadér a milovník zvířat Zdeněk Srstka, který poprvé vyvedl do společnosti novomanželku Alenku. Ve hře mu ale tentokrát štěstí nepřálo, probojoval se pouze do semifinále. 

Nejvzácnějším hostem večera se stal známý hudebník a dirigent Varhan Orchestrovič Bauer. Tradičně nechyběl ani herec Jan Přeučil s chotí, exPopelkou Evou Hruškovou.

Varhan Orchestrovič Bauer ve svém tradičním rudém fraku.foto: Právo/Michaela Feuereislová

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám