Hlavní obsah

Finalistky Miss ČR: první den v Las Vegas

Novinky, Jakub Kynčl (Las Vegas)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LAS VEGAS
Aktualizováno

Za luxusní destinace se platí, a to nejen penězi. Tři hodiny čekání na ruzyňském letišti, deset a čtvrt hodiny dlouhý let do Atlanty, a dalších pět hodin čekání na let do Las Vegas, který trval přes čtyři hodiny a nakonec přesun do luxusního hotelu Bally´s - tak vypadalo ve zkratce prvních 24 hodin Školy miss. To se právem podepsalo na kondici 12 pohledných dívek, které se „porvou“ o titul jubilejní dvacáté Miss ČR.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Finalistky Miss ČR 2008 v Las Vegas

Článek

Finalistky soutěže Miss ČR pobývají v pravém srdci Las Vegas, mezi hotely zvučných jmen jako jsou Bellagio, Winn, Trump či Caesar´s Palace. Celé přízemí hotelu je jedno velké kasino, stovky výherních automatů střídají stoly na blackjack, kostky či poker. Přízemí všech hotelů na hlavní ulici Las Vegas je doslova rájem bohatých, kteří se mnohdy kvůli tomuto svému hobby stanou chudými.

Kdo by se domníval, že dostaly finalistky tradiční soutěže krásy volný den na zotavení, tak by se mýlil. Po vydatné snídani se sice přesunuly všechny dívky na několik hodin do svých lůžek, ale už od dvanácti hodin je čekaly první rady od kadeřnice Blanky Haškové. Některé dívky tak například zjistily, že si doposud neuměly správně fénovat vlasy tak, aby jim poté nepůsobily trable.

Dívky si zapózovaly v mega kasinu

Jedinou aktivní dívkou byla Kateřina Štalmachová, která obětovala spánek a šla se spolu s několika členy výpravy projít po centru Las Vegas. „Je to výjimečný zážitek být tady. Spát budu moct doma, tady chci využít každou minutu,“ řekla Novinkám Štalmachová.

V odpoledních hodinách se pak dívky vydaly na okružní jízdu po Las Vegas v autobuse, přičemž vyzkoušely také zdejší místní nadzemní dráhu. Dívky neminula ani návštěva několika známých kasin; některé z nich (ty, které již dovršily věku 21 let, který je v USA podmínkou pro možnost hraní hazardních her) zapózovaly u velkého výherního automatu.

Zuzana Jandová v kasinu v Las Vegasfoto: Právo/Michaela Říhová

„Jeden velký pohádkový svět“

U výherního automatu se tak objevila i finalistka Romana Čechovská, která má jinak k výherním automatům negativní postoj. „Všechno se má jednou zkusit, ale stáhnout bych se tím rozhodně nenechala,“ svěřila se Novinkám Čechovská.

Ve večerních hodinách poté dívky čekala uvítací večeře v sousedním hotelu Flamingo, během které se potkaly i s českou partnerkou Davida Copperfielda. Cestou zpět na hotel pak dívky obdivovaly krásy nočního Vegas, které si mohly poprvé v klidu vychutnat. „Je to tu takový jeden velký pohádkový svět,“ vystihla atmosféru místa finalistka Zuzana Kantová.

Dívky ničí spánkový deficit

Všechny dívky se ale shodly na jednom, trápí je spánkový deficit. S tím, že účast v prestižní soutěži krásy není procházka růžovým sadem, musely dívky počítat. Odměnou jim je nevadská perla pouště, do které se mnoho lidí během života vůbec nepodívá.

„Jsme rádi, že se nám podařilo finalistkám spolu s APK/2 zajistit soustředění v takto luxusním rezortu a věříme, že na tento týden nikdy nezapomenou,“ řekla Novinkám PR manažerka cestovní kanceláře Blue Style Kateřina Skopalová.

Reklama

Výběr článků

Načítám