Hlavní obsah

Valentýna v Ordinaci poznamenal fotbal

Právo, bož

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ordinace v růžové zahradě oslavila svátek zamilovaných překvapivě poklidně. Ani záplava „srdíčkových“ balónků a spousta dobrot nezdržela většinu hostů nadlouho. Na celé čáře totiž nad ní zvítězil fotbalový souboj pražských "sešívaných" s anglickým Tottenhamem.

Foto: Michaela Feuereislová, Právo

Ivana spěchala domů. Že by přece jen také kvůli fotbalu?

Článek

Hvězdou večera v pražském Café Patio se bezesporu stala půvabná Ivana Jirešová alias Lucie Hrušková. Tentokrát převzala moderátorskou funkci, při níž jí „sekundoval“ představitel doktora Oskara Všetečky Martin Písařík.

Hlavních protagonistů projektu tentokrát dorazilo pomálu, a tak Lucie svůj „part“ zkrátila a už po osmé hodině vyrazila k domovu. Netrpělivě tam totiž na ni čekal partner, zpěvák Viktor Dyk. A hlavně její zbožňovaný Fík, tedy dcerka Sofie, kterou má s novinářem Ondřejem Höppnerem.

.: Zlata Adamovská s Martinem Písaříkem.foto: Právo/Michaela Feuereislová

Ani tentokrát nezklamala herečka Zlata Adamovská, jež se poctivě účastní všech seriálových akcí. Zpočátku ale bezradně bloumala mezi novináři a marně hledala někoho z kolegů-herců. Situaci zachránil až Martin Písařík, který se jí galantně ujal. A roztomilá minirůžička na rozloučenou, kterou si odnášely domů všechny pozvané dámy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám