Hlavní obsah

Zhrzená Britka poslala bývalému 10 783 SMS zpráv

– LONDÝN
Novinky, Famous

Soud zakázal třiadvacetileté Britce Lee Armorové kontaktovat jejího bývalého přítele poté, co mu poslala 10 783 zpráv. Timothy Mortimore nedělal 65 dní nic jiného, než mazal složku s doručenými zprávami ve svém mobilu. Každou chvíli totiž byla přeplněná výčitkami jeho expartnerky.

Článek

Každých osm minut po dobu dvou měsíců přicházela pětadvacetiletému Timothymu jedna krátká textová zpráva. Ve všech šlo v podstatě o to samé, Armorová se ho snažila přesvědčit o tom, že je otcem jejího dítěte.

Mladík se s ní rozešel na počátku těhotenství a odmítal se k nenarozenému potomkovi hlásit. A testy DNA mu nakonec daly za pravdu, jeho partnerka počala s jiným milencem.

Jenže mladá žena šla příliš daleko. Za jeho dveřmi mu nechávala pozitivní těhotenské testy, vzorky moči a dokonce lahvičku se svou krví, která prý pocházela z jejího zápěstí, když se chtěla podřezat.

Podmínka a pokuta

"Myslela si, že to dítě bylo jeho, a on přitom odmítal mít s ní cokoli společného. Byla velmi naštvaná a chtěla o tom s ním mluvit. Přiznala vinu za nepřiměřené použití telefonu,“ uvedl obhájce Armorové pro britský deník Mirror.

Mladá žena byla odsouzena k dvouleté podmínce a pokutě dvou set liber, v přepočtu tedy asi k sedmi tisícům korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám