Hlavní obsah

Kateřina Kristelová: Moderování je droga

PRAHA

V poslední době je blonďatá kráska Kateřina Kristelová (27) na roztrhání. Moderovala Souboj hitů, Eurosong a pro své příznivce chystá další překvapení. V žádném případě ale moderování nevymění za něco jiného. Ani modeling či zpěv jí nelákají. Prý si také docela dobře umí spočítat, na co má a na co nemá.

Článek

"Žádné cédéčko nechystám, můžete být bez obav," řekla s úsměvem Kateřina, která v dětství byla členka dramatického souboru a s operou Brundibár, kde zpívala vrabce, procestovala celou Evropu.

"Moc ráda na to vzpomínám. A jen pro zajímavost, Libor Bouček zpíval hlavní roli, Brundibára. Některé melodie jsme do dneška nezapomněli a když se potkáme, tak si je i zazpíváme. Já zpívám ráda, ale teď už jen pro sebe. Rozhodně se této činnosti nechci věnovat, nechci se zařadit mezi zpěváky, kteří by měli spíš stát za barem, než u baru," řekla v narážce na nepřesvědčivé výkony některých soutěžících v českém kole Eurosongu.

Žádná domácí puťka

Kateřina propadla moderování, živé vysílání je pro ní doslova drogou a tomu se chce i nadále plně věnovat. Obětuje kvůli němu i svůj osobní život. Po šestileté známosti s hokejistou Lukášem Filipem, který si prodloužil angažmá ve Francii, dala přednost práci před láskou. "Ženou v domácnosti být nechci," říká pevně.

Diváci ji znají jako svéráznou moderátorku na regionálních televizních stanicích a v roli "bárbíny" vystupovala v hudebních lifestylových pořadech. Vůbec poprvé ale stála před kamerou jako sedmiletá holka ve filmu Miloše Zábranského Masseba. Přestože má svoji kariéru dobře rozjetou, myslí Kateřina i na zadní kolečka a investuje do vzdělání.

Se Sámerem Issou nespí

"Já vůbec nejsem tak bláznivá, jak se o mě někdy píše. Jsou to často naprosté nesmyly. Například zcela jasně vím, že nespím se Sámerem Issou," směje se. Kateřina je absolventka jazykového gymnázia, ale to jí do budoucna nestačí. Studuje druhým rokem na vysoké škole andragogiku a jedna z činností, která by ji dříve či později lákala, je pořádání různých firemních školení a vzdělávacích akcí.

Reklama

Výběr článků

Načítám