Hlavní obsah

Miss Chmelířová ukázala svého přítele

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA/BRNO/KARLOVY VARY

Když se ve čtvrtek v bulvárním magazínu Super.cz objevila informace, že Veronika Chmelířová chodí s hokejistou Karlových Varů Milanem Procházkou, II. vicemiss ČR 2007 nebyla ani v nejmenším nadšená. Svůj vztah si totiž oba opečovávají a nechtějí ho vystavovat tlaku médií. Když už byl ale jejich vztah anonymem vyzrazen, oba pro Novinky o svém vztahu promluvili.

Článek

Seznámili jsme se ke konci léta v jedné hospůdce ve Znojmě, dali jsme se do řeči a zajiskřilo to mezi námi. Teď jsme spolu čerstvě pět měsíců. Pro mě osobně to byla láska na první pohled, nikdy jsem nevěřila, že to zažiju, bylo to jak z filmu," rozmluvila se pohledná dívka ze Znojma.

"Každou volnou chvíli trávíme spolu, nemáme zase tolik volného času. Já mám přehlídky a focení, Milan má denně tréninky či zápasy. Jsme na sebe už dost zvyklí, takže když spolu zrovna nejsme, tak to kompenzujeme stovkami sms zpráv," řekla Novinkám Chmelířová.

Procházka si pochvaluje vaření

Nerozplývá se ovšem jen něžnější polovička tohoto vztahu. "Verča mě překvapila tím, jak je skvělá kuchařka. Za její kulinářské umění by se nemusel stydět ani zkušený kuchař," vyvracel Milan Procházka oblíbený předsudek, že jsou missky v domácnosti nepoužitelné.

"S Verčou se moc rád směju, nezkazí žádnou srandu. Nejradši bych s ní byl pořád," vystřihl své přítelkyni poklonu defenzivní útočník Karlových Varů Procházka.

Oba se shodují také na tom, že nechtějí, aby byl jejich vztah rozebírán pravidelně v médiích a vystavován tak zbytečnému tlaku. Novinkám ale poskytli společnou fotografii ze silvestrovského sáňkování na Božím Daru. Nezbývá než popřát hodně štěstí a málo zlomyslných anonymů.

Anketa

Sluší to spolu Veronice a Milanovi?
Ano
85 %
Ne
15 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1590 čtenářů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám