Hlavní obsah

Na nevěrného manžela Miroslava Macka už jeho žena nemyslí

Právo, Novinky, Vlaďka Merhautová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žena, kvůli které se Miroslav Macek popral, na čas politika proslulého slabostí pro ženy zkrotila. „Jana kolem mě dělá dokonalou ´blochádu´,“ žertoval Macek v době, kdy se z Jany Blochové stala Macková. Leč druhé manželství ho nezměnilo. Loni na podzim jej i jeho druhá žena opustila. Prý už nechtěla snášet jeho milostné avantýry.

Foto: Michaela Feuereislová, Právo

Carstena, německého manažera nadnárodní společnosti, Jana Macková poznala v letadle na trase Zürich – Praha.

Článek

Od té doby se po atraktivní blondýnce slehla zem. Teď se objevila ve společnosti po boku neznámého cizince. A že se k sobě měli. Muž, kterého Jana Macková oslovovala Carsten, se ke své společnici choval nadmíru galantně. „Možná trošku předbíhám, ale už očekávám, až propukne jaro,“ uvedla pro Novinky a svůdně přitom pomrkávala po partnerovi. Významný německý manažer opětoval její pohledy polibky.

Než na rozvod, myslí na jaro

Páreček jsme objevili na Sardinském večeru v hotelu Thalia v centru Prahy. Zajímalo nás, jak jsou na tom Mackovi s rozvodem. Ten prý ještě neproběhl, teprve se k němu schyluje, čekají na termín od soudu. „Snažím se na něj nemyslet. Raději myslím na jaro,“ odvětila paní Jana.

Ve společnosti nerozlučná dvojice. On bohatý, ona bohatá – Miroslav a Jana Mackovi neskrývali svoji zálibu v luxusu.foto: Právo/Michaela Feuereislová

Jak je vidět, už si našla za muže, jenž je poradcem prezidenta Václava Klause, náhradu. Na to nám se šalamounským výrazem vysvětlila, že jde o jednoho z dobrých přátel. „Jestli se chcete zeptat, zda Carsten je člověk, se kterým se chci pustit do dalšího vztahu, tak odpovím takto: Ještě se do ničeho vážnějšího pouštět nehodlám, ale určitě by to byl jeden z možných. Teď ještě ne, je to moc brzo a já nehodlám nikoho zneužívat svými nedořešenými problémy,“ řekla pro Novinky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám