Hlavní obsah

Angelina Jolie bude tváří salátových dresinků

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka Angelina Jolie údajně podepíše kontrakt se společností Heinz a stane se reklamní tváří pro salátové dresinky této společnosti. Partnerka Brada Pitta si pochutnávala na Heinz Salad Cream v londýnském hotelu Claridge´s. To majitele firmy velice zaujalo a rozhodli se získat ji na svou stranu.

Článek

"To by byla obrovská pecka,“ přiznal Mike Docherty, mluvčí společnosti. Právníci a manažeři firmy se teď snaží dostat k Angelině co nejblíže. Nejdříve kontaktují její asistenty a pokusí se zřejmě přesvědčit také některou z klíčových osob, na jejichž radu herečka dá.

Hvězda filmu Beowulf se však zatím smlouvám s velkými společnostmi vyhýbala. Jen v roce 2005 podepsala kontrakt s americkou oděvní firmou St. John Knits a propagovala pak luxusní oblečení, které miluje například prezidentská kandidátka Hillary Clintonová.

O Angelině se teď však mluví spíše v souvislosti s jejím těhotenstvím, které zatím odmítá oficiálně potvrdit. Údajně čeká dvojčata a napovídají tomu i její oblečky z posledních týdnů. Na akcích, kam dorazí, se objeví po Bradově boku vždy ve velmi volných šatech, pod nimiž by skryla i těhotenské bříško v pokročilé fázi.

Reklama

Související témata:
Dresink

Výběr článků

Načítám